nikola indjija
Član
Bacas samo timakovo djubre i nemas problemaDobro pitanje oko djubrenja .Kako sa slabo pokretnim P I K?Kako ih uneti u zonu korena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bacas samo timakovo djubre i nemas problemaDobro pitanje oko djubrenja .Kako sa slabo pokretnim P I K?Kako ih uneti u zonu korena?
Kad bacis timaka me moras ni da posejes bude dobar prinosBacas samo timakovo djubre i nemas problema
Ja ga do nekle i razumem, nije se ovo nase podnevlje bas pokazalo kao pogodno za gustu setvu, mada tako pricaju stariji, novi hibridi bi trebalo da su prevazisli taj problem. Mi ove godine nikad gusce, DKC hibride (inace prvi put sejemo DKC) na 23 cm, ubedjivali su me da ne idem preko 21 ovi iz Dekalba ali nisam smeo gusce. Za sad se drze dobro, ako ova godina prodje kako treba sledece godine cemo probati na 21.
Zamesam je motikom u rasipacu u jesen sa mesavinom i zaorem.Samo vi nemojte prihranjivati kukuruz , bacite 150 kila uree i to je to ,a mi smo ovde ludi .