Da li Adengo skida samonike suncokrete ?
Не, убациш уз њега дикамбу или 2,4 д....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li Adengo skida samonike suncokrete ?
Ja sam prskao adengom prvi put ove godine pre 7 dana.Nikakav efekat jos.Prva kisa je pala pre 3 dana...nadam se da si u pravuStrpi se još malo,ako bude kiše uradice posao,ja pratio prošle godine efekat.
Zubača i sirak rizomac poblede ali nema šanse da se osuše od adenga...Kod mene je zubaca pobledala, videcemo kad mlada krene.Na ostale isto delovao.
Total, Focus+Dash će je uništiti 100 % a može i konjska doza fuzilejda i sličnih preparata. Jako malo će ih zaustaviti, praktično samo promenu boju i dva dana možda stoje.Nije bitno samo neka ih uspori dok se kukuruz ne razvije dovoljno.Sta unistava zubacu total, focus ultra ?
Nju imam na jednoj maloj parceli.
Meni je lane a i ove godine vidim skida samo nikli suncokret neome. Doduse i lane a i sada je pala kisa i to dobra. 0.44 je doza po ha kojom sam ja isao. Iz sjemena ce skinuti sirak i muhar ali rizomce ne.Da li Adengo skida samonike suncokrete ?
I ja sam ove godine probao 4717 i takodje imt pneumatska sejalica ali nije ovako lepo ispalo. Otisla pumpa na 558 nije mogao da podigne sejalicu cim se malo ugreje ulje pa sejali Rajkom a ona ni na 1600 obrtaja ne zadrzi svako zrno i nije bas kako smo planirali. Inace ne ide lose imt ko ne seje mnogo, samo lepo da se spremi i nasteluje sve.dekalb 4717 , sejalica imt
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk