nikola indjija
Član
Danas pored auto puta za Bg 4 jd spartaju kukuruze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam planirao a mozda bi mogao jedan dio za probu prihraniti.Isto i mom kraju, usporila vegetacija.
Hoces li raditi neku prihranu sad uz herbicide?
Tu samo sirak može biti sporan a širokolisne mora biti asvalt ponaročito što mezotrion i terbutilazin rade i zemljišno i nema više novog nicanja trave.I ja danas prepodne počeo prskanje mezatrion 0,2 litara, nikosulfuron 1,25 litara i terbutilazin 0,7 litara po ha a sad tuče kiše ....valjda će uspeti prskanje pošto je prošlo 5-6 sati između prskanja i kiše?
Power70 bolje nije moglo da ispadne.Poprskano i pala kiša.Sad si miran što se širokolisnih korova tiče.
Prskao sam i proslo je 20 minuta od kise obisao sam njivu i prskanje je uspelo, doza skauta (mezutrion ) 0,3 po h tako da bez brige ...I ja danas prepodne počeo prskanje mezatrion 0,2 litara, nikosulfuron 1,25 litara i terbutilazin 0,7 litara po ha a sad tuče kiše ....valjda će uspeti prskanje pošto je prošlo 5-6 sati između prskanja i kiše?