Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dekalb 4943 na 21 cm
setva 4 April

1d561e358bce7613779c71ffe0b315aa.jpg

e18bbda8ea2b8723b618881a58ceae0c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Свака част сви ко један,којoм сејалицом је сејано?

Oprskao sam malopre Adengom 0.4 l/ha + 2,4 d Velox 0.5 l/ha. Kad završim ručak idem da ošurim ovog kretena što mi je prodao stajnjak, nisam imao gorušice do ove godine, lepo ga pitam jesenas šta su jele krave, kaže samo čistu detelinu... :udri: :udri: :udri:
Da cistu detelinu i otpad iz obliznjeg mlina.

Au, Peet ovo kod tebe ko nacrtani. Svaki isti. Kod mene ce biti od 1 do 5 pera. Kao nekad kad sam sejao NS hibride.Svako seme svoju politiku vodi.U pitanju je Konfites.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Znaci da se valja,ima da ga kupim na jesen jedva cekam..da vide se tragovi tockova u pravu si druze

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kod nas velika zalba na 4943 dkc , par ljudi preko 150 kj nije izaslo 70%. Cucu sta se desava ali dolaze iz dkc da se dogovaraju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Au, ne sejem kukuruz godinama i sad baš uzmem 4943. Idem u nedelju da vidim kako je nikao, ako bude kao kod ovih, eto belaja.

Uzeo mučenik zadnje pare iz kuće da kupim baš taj čuveni hibrid, kad ono izgleda, prc...Deca skupljala za školsku užinu, a ja uzeo uz obećanje da će biti vraćeno uz kamatu. Sad idu gladni a biću izgleda i ja.

ма видиш да те корона извукла ниси моро децу да финансираш а још им и мајка обрадовала а ако те теши како би било овој сиротињи што сеје нс зп ас како би се они осећали а ти брате декалб и кад се пуца али господски

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh