Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam i ja na jednoj parceli ovako gorusisu,sa kojom hemijom je tucete ?.Ja sam mislio terbutilazin litra,0.2 mezotrion,0.5 2,4d,0.5 dikamba i litra nikosulfurona,sve po hektaru.Ima manjih korova tek poniklih ,ali me ova gorusica brine.

Баш тако!

Сочим ћеш ти да је ошуриш?
Oprskao sam malopre Adengom 0.4 l/ha + 2,4 d Velox 0.5 l/ha. Kad završim ručak idem da ošurim ovog kretena što mi je prodao stajnjak, nisam imao gorušice do ove godine, lepo ga pitam jesenas šta su jele krave, kaže samo čistu detelinu... :udri: :udri: :udri:

Ма колико сам схватио, није битна хемија, већ колика је та горушица. Ако се отме, мо'ш је 'ебати.

А ја немам појма чиме овај што је мени разбац'о стајњак 'рани своје краве, али та половина њиве где је разбац'о две "кемперице" приметно нема самораслог сунцокрета, док ова друга половина има. Да л' је кравама у воду сип'о трибенурон-метил, к'о што се пилићима сипа "Живамицин" ил' је штогод друго у питању... ;)

Malopre sam bio da vidim stanje kukuruza,jadnicko se muci sa nicanjem..negde se uredio a ima gde tek poceo da nice

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Mom stricu isto nesto gricka listice,zvao me danas da me pita sta to moze biti..nemam ja pojma

Pionir i dkc nicu ali sporo vazdan,mom drugu sam sejao njemu zp555 nema da zrno nije niklo..kaze moj stric dzaba mi sto kupujemo ovo skupo kad ovi wto se ne trude poseju po 1ha njima bude lepota da pogledas u njivu

Tako i prosle pa ga dkc i pionir razvalio kako rodio

Boga mi kako je pocelo tesko ce biti razvaljivanja ove godine

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Slazem se s tobom ali opet ako bude kise bice nesto od njega.

P9911 i Basmati na jednoj parceli, skoro pa je iznikao sve.Mnogo problema nam napravila susa, neke njive sam presejao sto zbog divljih svinja sto zbog suse, nikad gore nije bilo.Mnogo problema.Neznam sta treba das se desi pa da se ovo sve isplati.
T99mrX1.jpg
GueBISW.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh