Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i tebi na nicemu, prazna prica, slobodno pokazi taj vrhunski raspored, ne brini ja nisam sujetan niti zavidan, naprotiv, drago mi je kad vidim sliku bilo kog clana ovog foruma na kojoj se vidi ulozen rad i trud.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja nigde nisam vređao. Pročitaj moje postove ponovo. Ne hvalim svoju sejalicu, čak naprotiv, nisam zadovoljan uopste rasporedom za novac koliko je plaćena. Pricam ti o tome da ja svoj novac cenim, i tražim da to seje valjano, I po tom pitanju imam visoke kriterijume. Tebi je eto dobar raspored i to je to...
Slike cu postaviti kad se sav uvrsta.

Vidi ja necu da se natezem oko ove drevne forumske teme jer je i ovde postalo kao i u realnom zivotu, malo dobrih saveta i ljudi, a mrznje, lupetanja i svega ostalog previse. Sto se tice kukuruza i rasporeda ne fali nista, nego ljudi su gusto posejani ali retko nicu.

Da ne zavrsimo glupi. Kukuruz ima jedan kotiledon, tako su nas davno ucili, a da ne bi bilo velike rasprave ima ovde i fakultetski obrazovanih pa nek se izjasne.

Nasao , znaci ja sam jos prije ucio malo drugacije , to je tek 80-90 tih godina,

"one cotyledon, or embryonic leaf"

Jedino kod kukuruza broje i taj prvi embrionski list ili kotiledon kod prskanja.

Poslednja izmena:
[mention]nikola indjija [/mention] Ne uvazava se, moras i iz pticije perspektive da bi dobio prelaznu ocenu!

Spada u porodicu trava, ali ima jedan kotiledon koji ne izlazi iz zemlje, dok dikotiledone biljke kao pasulj ili suncokret imaju dva kotiledona i izbace ih nicanjem iznad zemlje pa su vidljivi.

Spada u porodicu trava, ali ima jedan kotiledon koji ne izlazi iz zemlje, dok dikotiledone biljke kao pasulj ili suncokret imaju dva kotiledona i izbace ih nicanjem iznad zemlje pa su vidljivi.

Ja do pre nekoliko godina nisam znao da je paradajz voce , mene ucili da je povrce, tako i za kotiledone.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh