Mušovac
Član
Zaboravih da dodam. p 0105 16.1 i p 1021 15.6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bih da me neko pogrešno shvati ali ne poznajem nikoga ko sije ZP a da radi vaganje. ZP ima hibride sa najljepšim klipovima ali što se tiče prinosa, randmana zrno -klip, otpuštanja vlage, kvaliteta i prinosa silaže ZP jednostavno zaostaje za konkurencijom. Ne pričam o stranoj nego balkanskoj. OS ga npr šije u svakoj kategoriji, NS se takođe uozbiljio i prati trendove a ZP radi za prošla vremena.Kad već pričate o slomljenim stabljikama... Danas brao drugaru kukuruz, zp434 izlomljen skroz, a ns5051 ni jedna šaška da je polomljena. Ista parcela.
Ajde molim te ko ti je onda loš ako ti je ZP dobar u nicanju??? Imam sasvim suprotno iskustvo. Upravo je nicanje bilo kap koja je prelila čašu. 427 mi je pio krv godinama i nikada s njim nisam mogao ostvariti sklop preko 55.hiljada. Čak i u najboljim godinama.ZP ima odlicno nicanje, meni je to jedna od najvaznijih stvari jer ako tu kiksa posle nema nacina da se nadoknadi los sklop.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока