Nemoj da komšu strefi srčka.
Rodio i razvalio prinosom, pun tavan klipa, ne možeš izbrojati koliko ih ima.
Rodio i razvalio prinosom, pun tavan klipa, ne možeš izbrojati koliko ih ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar kukuruz Petre, prebacio si 10t h sigurno.Svaka castDa preformulišem pitanje. Da li će kukuruz u dobroj meri iskoristiti P i K iz NPK 16:16:16 ako se to djubrivo ulaže kroz sejalicu pored redova par cm niže od semena?
Ka privodim kraju berbu u klipu, ostalo je još nešto p1535 da se obere.
P0725 je odvalio, imam kukuruza za dve godine za stoku.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Da sam sejao 640 polako bih motornom testerom sekao stabljike a klipove bismo izvlačili na sajlu vitlom. Problem bi nastao posle, ne bi moglo da se uzore dok se ne povade panjevi, a obzirom da nemam 558 na raspolaganju ne znam kako bih to izveo.Petre ipak ništa bez 640.
Mirban dok ne izmeriš vlagu ne znaš ništa.
Sa 25% vlage ne vredi od razgrtanja ni prebacivanja...samo u dzak i sl.Ja cu da probam u nedelju popodne da skinem kukuruz,ja se ponadao duzoj stabilizaciji vremena,ono opet pocetkom nedelje neka kisa. Rasturicu ga pa kako bude,ali sto je najvaznije kruni se lako,tako da ima ispod 25 vlagu...
Za ovo djubrivo kažu da je brzo i lako pristupačno kukuruzu. Nisam imao priliku da ga nadjem i kupim,pa ne znam da li je tako kako kažu. Ako neko ima iskustva sa ovim "NPK Special",neka kaže.Da preformulišem pitanje. Da li će kukuruz u dobroj meri iskoristiti P i K iz NPK 16:16:16 ako se to djubrivo ulaže kroz sejalicu pored redova par cm niže od semena?
Kolega sa ovom tvojom matematikom možda i jeste, samo niko još to ne zna...Kako mislis niko nebi imao ispod 20t po ha ?
20t po ha sa vlagom 30posto je 18.6t po ha suvog kukuruza . Jel kod vas toliko rodilo ?