Da, mnoge stvari se nauče vremenom. Ali evo meni se desilo u ponedeljak nešto što sam mogao očekivati, samo da sam ga video ranije, ali nisam.... Izlazim sa traktorom i one dve pronarke sa lokalnog puta u levo na somborski put, ujedno se i sklanjam kamionu iz raskrsnice kako bi mogao da skrene u desno u taj isti uski put odakle ja izlazim, i taman nekako uspem da pokrenem kompoziciju (džaba skoro 6t traktor kinez kad kiša paducka a asfalt klizav ko staklo, još je i kontra nagib) kad evo ti lika, somborske table (sory somborci ali katastrofalno vozite (velika većina) na relaciji So-Su) u mojoj traci obilazi šleper preko pune linije i već vidim kako ću mu tegovima i prednjicom traktora namestiti desnu stranu auta dok odreaguju kočnice i dok se zaustavim... Jbt, kako sam popiz...... Sreća što nije bio u zaletu, inače bi bilo baaaam! A nisam mogao da ga vidim nikako jer su mi prvo smetala drva koja su posađena tik uz put, ogroman putokaz takođe zaklanja pogled ka levo a i sam šleper mi zaklonio pogled. Ovaj je vrv išao iza njega....