MOMOSARIC
Član
Lule kako ti nije jasno ? Sklop mozes imati koji hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda na 20pa opet imas manjak od 2500 zrna po hektaru
Grubo gledano na nekih 6jutara gubis pola jutra ako ides na 75cm...nema logike,ako sejem hektar na 70cm razmak a sklop na 22cm treba mi oko 65hiljada zrna a ako na 75cm treba mi 61 hiljada...razlika nije mala
pa naravno da mozes ali sklop donosi i odnosi prinos ako se razumemo...a medjuredni razmak u neku ruku pogorsava koriscenje vestaka u osnovnom djubrenju....zato se prihrana i radi u spartanju da dodje do stabljike tj korena...svakako nije tema ovo,bitno da se razmenjuju misljenja...pozLule kako ti nije jasno ? Sklop mozes imati koji hoces.
Шта има ту код сејалице сем добре воље и нешто алатаNije lakše suziti adapter neko raširiti sejalicu a i to nije jeftino
Kukuruz je biljka sa genetskim potencijalom rasta korijenovog sistema 600 cm horizontalno i 180 vertikalno.pa naravno da mozes ali sklop donosi i odnosi prinos ako se razumemo...a medjuredni razmak u neku ruku pogorsava koriscenje vestaka u osnovnom djubrenju....zato se prihrana i radi u spartanju da dodje do stabljike tj korena...svakako nije tema ovo,bitno da se razmenjuju misljenja...poz
pa naravno da mozes ali sklop donosi i odnosi prinos ako se razumemo...a medjuredni razmak u neku ruku pogorsava koriscenje vestaka u osnovnom djubrenju....zato se prihrana i radi u spartanju da dodje do stabljike tj korena...svakako nije tema ovo,bitno da se razmenjuju misljenja...poz
realno nemam pojma. Predao sam, a videcu koliko će mi skinuti. Bojim se da neće biti mnogo niže vlage, ovo sam predavao jer nisam mogao da prevučem sve kući. Još ću ostavljati kod kuće, a neverovatno mi da ovaj 4717 ima tih 16.2 -16.4.Aco, ako si predavao koliko su ti skinuli?
ne radim ni ja prihranu spartanjem....ako gledas 1 kukuruz onda da ali ako gledas primer 50redi ili kako neki zovu vrsta ima itekako razike u tih 5 cm jer na istoj duzi ti je 2.5metra uza njiva a da uzmemo isti broj biljaka na njivi...cista matematikaNe radim prihranu i spartanje i imam veci prinos od ovih oko mene koji to rade , nema kukuruz korijen od 25cm pa mu smeta siri red od 5cm.