Paracinac88
Član
Ima mi da se nacekamo sa skidanjem kukuruza,ceo oktobar ce biti ovakav
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se nekada moglo reći za KWS hibride ali više ne stoji. Vjerovatno je u pitanju stari Kerbanis, FAO 540.Pa u tome je stvar jer navodno i on bi da skida u zrnu a zna sta je posejao i sad se cudi sto nece nikad skidati vlagu.
Jedan moj kolega je posejao neki Kws kaze iz grupe 550 (svako ko je neki put posejao Kws zna da hibridi njihove kuce jako tesko gube vlagu) jos ta parcela mu je preostala za skidanje i nije hteo skidati u Petak pre kise jer navodno je bio sa vlagom od 17,8% kaze da je odlican i da su klipovi uspravni na sto sam mu odgovorio da je to jos gore po njemu jer ce od prinosa posle ovih kisa pokloniti otkupljivacu vise od 25%. Sad se jedi!
Skoro niko neće da suši za pare, uglavnom se odbija kukuruz, pričali smo o tome 10 puta i postavljali tabele sušenja. Kod nas trenutno:A da platite susenje?
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Ako nema susare to je jos bolje, nabavis je i eto zarade, uz to obavezno moras imati ekipu koja ce siriti pricu kako bez susenja ne ide.Da ima susara....Ce ga skidamo,polako...U decembru januaru...