Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema sanse,tako bilo i pre dve godine.taman krenemo da radimo i uvece kisa sutra vlaga vec za dva tri stepena se popela,jos noci hladne i taman da zadrzi vlagu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Da je potrajalo jos ove nedelje onako lepo mi bi verovatno skinuli sve do sad. Ovako ostali na 1,5h u klipu odradjeno pre 10ak dana a komsija merio vlagu pred kisu u njegovim pionirima od 12 do 16, znaci da je i moj DKC mogao da se radi. Ali jbga, kad ne kupismo kukuruznu adapter na vreme pa cekamo usluzno skidanje :ROFLMAO:

To ako ide u susaru odmah na 15,5 % barem ja tako mislim,inace iznad 13% ne radim

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Niko ne bi radio iznad jusa da ne mora, ali ako bude istine kako neke prognoze kažu, svakih par dana neka kiša, a i rose su jakke sad, noć je duža, pitanje hoće li kukuruz spustiti vlagu na jus...

Најгоре је што изгледа да следе периодичне падавине, без да споји недељу дана сувог времена. Да је потрајало само још пе'-шес' дана лепог времена... Свој кукуруз нисам ни дирн'о због влаге, а ништа ми није преко ФАО 450 и рана сетва.

Nisu inspirativni kao neke semenske kuće sa zvučnim imenima. 😂 Treba da daju imena kao Kinezi, bace praznu konzervu niz stepenice i po cing cang cong zvuku daju ime detetu/deci. 😂

Све сами неки бројеви, одакле су потекли није ни чудо , и људи су им само бројке ови Осјечки су 100% оригинални у својим називима

Verovatno kad ih budu kroz selekciju i visegodisnju proizvodnju imali toliko kao na primer Pionir i oni ce krenuti sifrovano.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh