nikola indjija
Član
60%Koji je broj tog kalija , koncentracija , ako znaš ili je to čist Kalijum , ne razumijem se baš .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
60%Koji je broj tog kalija , koncentracija , ako znaš ili je to čist Kalijum , ne razumijem se baš .
Zato sto je ovako jeftinije a i netreba mi sada azota punoZasto ne bacis neko mesano tipa 3x15 ili nesto slicno?
Ovo sam mislio.Kazu veliki repari najeftinije map+kcl6/24/12 i imas sve potrebno.
Agrounija je tako djubrila par hiljada hektara urade analizu i tacno doziraju MAP a posle jos jednom prodju i dodaju KCL.Ovo sam mislio.Kazu veliki repari najeftinije map+kcl
Kcl 60% ne voli zemljiste sa puno Ca, jer veci deo ce da se veze za Ca i nece biti dostupno biljkama. Proveri ako meni ne verujes. Radili smo neke godine sa repom jeste da je bio jeftin ali i efekat takav. Kod mene zemljiste sa puno Ca. Ne znam kakav kod tebe u sremu!?Ovo sam mislio.Kazu veliki repari najeftinije map+kcl
Sad sam gledao malo u knjigu, kali sop se zove i malo sam se zeznuo 6000 je 50kg,tako da je malo vise skupo.To se ne isplati bolje neki PK uzeti.Odprilike kao i map, nije to ni skupo
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Taj kali sop mislim da je u prahu a ovaj kcl granuleSad sam gledao malo u knjigu, kali sop se zove i malo sam se zeznuo 6000 je 50kg,tako da je malo vise skupo.To se ne isplati bolje neki PK uzeti.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Nije tačno da je spor.0 0 60 bi trebao biti jeftiniji , nije to nista specijalno . Inace spor je ,obicno kamenje , pa obavezno ujesen
Bas tako i izgleda, ja ga bacao pre par dana...Kcl osnovni bi trebao da izgleda kao narandzasti lomljeji kamen