savopunck
Banned
4 t bez da se mislim,ovde je tako.6 tona jusa po k.j potpisao bi za svaku godinu bez razmišljanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
4 t bez da se mislim,ovde je tako.6 tona jusa po k.j potpisao bi za svaku godinu bez razmišljanja.
Nebi se svidelo glibalnoj industriji kada bi se masovno ova semena koristila.Kukuruz je najmocnija i najzastupljenija hrana na svijetu , hrani planetu. Jedini problem je sto trazi dosta azota . Ako icega ima dosta oko nas to je azot ,ali kukuruz ga nezna ,za razliku od soje , uzeti besplatno iz vazduha . Rjesenje je mozda tamo gdje je kukuruz i nastao ,u Meksiku , gdje postoji sorta koja to moze . Nema zasad veze sa nama , jer mi uglavnom placamo tudju pamet . Zasto nasi fakulteti i profesori ne rade nesto osim nastavnog plana i programa , to mi nije jasno .
14,9 din mi nudili juce, i kazu da cena ce jos dole.Ima li neko cene za kukuruz ovogodisnjeg roda, da li je iko izasao sa cenom u otkupu?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ako mislis na ovaj video sto sam stavio , nije u pitanju prinos , nego neka stara autohtona sorta kukuruza iz Meksika koja sama sebi na neki nacin proizvodi azot , slicno kao soja . Pa ce valjda neko pokusavati da ukrsti to svojstvo u neki hibrid i slicno.Nisam razumeo, kakav mu je prinos?
Ja juce merio na bregu ,9911 17.2%P9911 jutros izmerena vlaga 17.2%
Ja sam merio u petak. Jedna njiva 13 a druga 15.3. Sejano istog dana. A ne znam do koliko primaju bez dobitaka. Videću sad kad budem nosio 9903 da mi proveri vlagu.Kuku, kos mene p9911 jos mekano zrno....
Do 14.5 bez odbitaka. 9903 vlaga 12.5 a kws kerbanis 13.2. Radimo u utorak.Ja sam merio u petak. Jedna njiva 13 a druga 15.3. Sejano istog dana. A ne znam do koliko primaju bez dobitaka. Videću sad kad budem nosio 9903 da mi proveri vlagu.