Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je to isto, kao kada neko kaze , skinuo kukuruz?Nije vazno uopste, nesto ce u klipu nesto u zrnu.Nije toliko vazno da ulazim u detalje, vudecu sta mi vise odgovara.
Nije isto i vazno je dali beres ili vrses posto za berbu vec prolazi vreme,ja trenutno berem imam jos 2 dana i kukuruz se kruni da nije normalno dodje mi da placem,realno berba je vec trebala da bude gotova pre nedelju dana evo ja vec trecu godinu kako se zajebem I kasnim sa berbom prosle dve sam rekao da vise necu tako da se zajebem al opet ispalo tako jer vreme brzo prodje a posla do guse

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Istok hrvatske 9415 pioneer vlaga od 13 do 14 posto prinos 70 meteri mozda i jace po jutru. Kisa u 7. Mjesecu 50 lit. I u 8. Mj 45 lit u 1-2 dana. Eto sto kukuruz uz 2 kise moze dati. Dok soja uz takvu kisu daje 14 do 20 meteri u prosjeku 16 17 po jutru

I prognoze za prinos kukuruza sta kazete kakav ce biti?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

I mi danas skidali ponovo dkc 3623 oko 5000kg/kj.
Sto se priblizavamo kvalitetnijoj zemlji (1 i 2 klasa) prinos sve losiji...... 5-6ta klasa dala 6+t/kj......
Vlaga neverovatnih 11,5%, nikada suvlji kukuruz nisam imao.....

Kod ministra protiv poljoprivrede sve sami rekordi. Jbg, on za kriznom stabom, na njivi nikada nije bio....

Danas rađeno uslužno kod jednog rođaka.DKC 5031, predusev kukuruz, nicanje i sklop na ne tako zavidnom nivou, vlaga 14% a prinos 5.6 t/k.j.
Merio vlagu na 4351, brao samo klipove koji su u erekciji, vlaga 13.9% tako da ga napadamo prekosutra pošto sutra imamo drugih obaveza.

Dobri su ti klipovi ali zestok si bio kad si rekao kad ste prevozili bale sad imamo voznju jedno 20tak kilometara do kuce tako bese nesto

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Koliko je ovo kilometara kod tebe? Kako misliš ŽESTOK?
Screenshot-20200915-210241.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh