guest 43101
Član
Juce skinut prvi kukuruz kod mene, dkc 3623
Sa povrsine od 60a vagnulo je ravno 6500 kg jus kvaliteta....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si mislio na moj post odgore to sam napisao za rodne godine. Daleko je ova godina i kod mene u ataru od rodne.Ako bude 6 t po jutru ja cu biti prezadovoljan.Voleo bi da vidim te kukuruze od8,5 t/kj.
To su prinosi o koima vredi pisati.Ova godina bi trebalo da bude rodna . Bar je tako kod nas u Bijeljini- Semberija ravna i plodna .
Inače kod mene je pre par godina stari n46 i b23 imao prinos od 16.5 T po hektaru suva zrna po jusu što se kaže .
Juce skinut prvi kukuruz kod mene, dkc 3623
21,22 uglavnomNa koliki razmak je sejan?
Ma ja bi svaku potpisao ovako.Mislis da sa 6t nije rodna godina?
20cmNa koliki razmak je sejan?
Znam par ljudi kod nas koji isto tako rade.Imaju malo svoje zemlje drze stoku i nenormalno bacaju ureuJel kako razbacis toliko vestaka po hektaru ja to ne umem a i crko bi na ovratini kad bi se sabro koliko je to para
Ja bacam oko 130kg ureje po kj i 150kg mapa po ha.Mnogo azota zakišeljava zemljište. Ja takođe bacam 200-250 kg/kj i osnovno đubrenje i predsetveno ureu.I nisam siguran da bi više đubriva dalo mnogo veći prinos i opravdao ulaganje istog.