dragan.kovacev
Član
Kod nas ko je u sistemu iplati mu se ako stalno investira u pokretnu i nepokretnu imovinu, inace je trosak i opterecenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas nije tako . Za sve robe i usluge pdv je 17% . Ko nije u pdvu ne dobija ništa .Ne znam kako je kod vas ali kod nas ko nije u sistemu PDV dobije na cenu kukuruza PDV po stopi od 8% i to ostaje vlasniku kukuruza.
Ko je u sistemu pdv dobije PDV po stopi od 10% i taj treba da palti državi PDV tj kako si gore opisao.
A zar ne postoji neki pausal od 5%, znam da je pre bilo za predavanje mlijeka?Kod nas nije tako . Za sve robe i usluge pdv je 17% . Ko nije u pdvu ne dobija ništa .
Јеси мерио влагу пре ове кише?Danas vlaga kroz kombajn na jednom uzorku merenom 3 puta 14,5 14,6 i 14,7 %.Sutra merenje vlage i nastavak vršidbe ako vreme dozvoli.
Loš.Kakav je suncokret kao predusev kukuruzu....?
Ja sam imao,odlican hibrid.Jel ima neko dkc 5075? Kako on rodi? Ja sam imao jednu parcelu ali zeznuo sam nisam stavio ploce od 5.5 mm nego sam imao od 4.5 i na dva hektara mi ostalo pola dzaka semena a prinos 6300kg/kj
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk