Gost 16052020
Član
Ja juče oprskao na crno koliko sam imao hemije - litar acetohlora i toliko terbisa, da se ne baci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj ima šanse da noćas malo izviri ,zavisi od situacije i vremena.
Koja je tajna tog izvanrednog hibrida Pako?Besplatno seme,uz vrecu semena daju 200 evra ili zbog divljaci?Parcela je od tri kj,ali samo je jedno posejano na 14 ostala dva na 19cm,hibrid pako.
Koja je tajna tog izvanrednog hibrida Pako?Besplatno seme,uz vrecu semena daju 200 evra ili zbog divljaci?
Na ogledima gde bude 20+ hibrida nikad nije bio ni u prvih 10, u St.Pazovi na makro ogledima takodje prosek ili u donjem delu.Mislim da ga ljudi seju jer je duplo jeftiniji od normalnog kukuruza i da zajebavaju kombajnera.Od kad se bavim ovim poslom imao sam preko 100 razlicitih hibrida kukuruza i tvrdim da gori kukuruz za izvrsavanje kombajnom ne postoji u uslovima iste vlage.Kod nas u selu se bas dosta seje taj hibrid Pako, prosle godine bio slican ostalim hvaljenim hibiridima, mozda mu odgovara zemljiste ili sta vec, ali kod mene je i ove godine posejan!