Koje si sijao
Zp 606 kao i svake god. I dooobro je bio krupan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje si sijao
Bacio sam 150kg urede po ha u petak. Sa namerom da spremam juce i danas, ali sam bio sprecen.
Da li se dosta istrosilo iz te ureje dva dana na suncu?
Zp 606 kao i svake god. I dooobro je bio krupan
Čovek mi pokazao da je ugradio kontrolu setve i ona radi i obaveštava ga da li je sve ok. Činimi se da je skidač bio na podeoku 25 (ono sa desne strane kutije) jer posle kad mi je sejao kokače pomerao je skidače( ispod 15)[/QUOTE]Jesi siguran da nije falilo koje seme na ploci? Hoce kad skidac pomeris skroz do kraja, kad je seme zdravo krupno a malo se brze tera, da ipak zafalli poneko zrno na ploci..
Isto i kod mene. Ja sam rasturao 24.03. a danas sejao. A vetar duva li duva na 25 stepeni...Kod nas se jos nadje po koje zrno uree u zemlji ne rastvorene. A baceno u subotu 25.3. I odmah zatrpano. Eto koliko ima vlage kod nas.
Čovek mi pokazao da je ugradio kontrolu setve i ona radi i obaveštava ga da li je sve ok. Činimi se da je skidač bio na podeoku 25 (ono sa desne strane kutije) jer posle kad mi je sejao kokače pomerao je skidače( ispod 15)
Juce posejao 1.75 ha kukuruza za 4 sata otprilike.
Hibridi su ZP 555,ZP 600 i ZP 684.
Seme je bilo tretirano sa Redigo M i Maxim XL.