mindjušar
Član
U točak,kratki su markeri na ovoj sejalici,samo onu na 50cm teramo na sredinu! A i bio sam lenj,a hteo sam praviti hidro markere dugačke! Ili ću na zimu praviti i markere i remont ili obe idu na tender
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cika Aco, nemoj taj broj 6 toliko, barem ne u nedelju...
Ima li štete od miševa, ptica, poleganja i ostalih prijatelja naše muke?Kod mene juče puko top, završena berba kukuruza iz 2016. Malo se odužilo jer nisam imao dovoljno kapaciteta za smeštaj klipa pa sam ga ostavio da se dobro osuši na stabljici. Sada je suv kao barut pa može na ploču a da ne razmišljam o kvarenju. I da napomenem da je obran hektar ručno, jako lep brdovit teren, IMT558 ne može uz brdo prošle jeseni da izvuče prazan jednoredni berač.
Hahaha, ma iskreno bas me briga kako ce da ispadne na kraju ovo radim iz hobija jer od jednog hektara kukuruza ne zivim, na kraju ili zaradim 200eu ili izgubim toliko. Pratim vremensku prognozu svakodnevno svaki izlaz iz vise razloga tako da nisam slucajno doneo odluku za raniju setvu, posto sam imao vec unapred pripremnjenu parcelu za to nisam se ni malo dvoumio jer prosle godine setva je bila 21marata pa sam brao kukuruz kao i ranije.Posle setve su udarile kise svakog dana pa mraz krajem aprila i sve je preziveo sada je situcija idealna kod mene a kad se setim koliko ce gradonosnih oblaka proci u toku leta a to je mnogo opasnije od mraza jer sada ima vremena da se preseje sve do polovine maja a kada ga ocisti grad u julu onda moze samo plug da radi. Salim se malo ali otkcio sam taj deo posla jer nemam mnogo povrsine pod kukuruzom i radicu ga maksimalno koliko mogu ockujem dobro nicanje a sta ce biti kasnije to samo bog zna.Idemo samo jako pa kako bude.
Zp 606 je bolji od oba,probaj,odlican.Kakav je ZP 677 i ZP 684?