Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 01 11 je za branje.Postrni y12 slika od prije 7 dana sta mislite oce stic jos za branje il da ga siliram
Poslano sa mog LG-M200 koristeći Tapatalk
Otpalo ono malo jada sto je vredelo...ostali oni sto tezine i nemaju...meni bilo sramota i slikati...sramota me koliko nam dobro ide,svakim danom sve bolje.Kod nas posle one oluje 50% klipova lezi na zemlji, nisam stigao da slikam al jako jepo za videti.
Ironicno,ironicno...Dobro je znaci da imalo.sta da padne
Polomio ga vetar do klipa, inače nije bio tako nizak oko 180cm.Radio sam ga u subotu 16-tog da sam čekao još koji dan i onaj sledeći vetar što je bio bilo bi ga pola na zemlji.
Pa napiši šta nije sranje pa da i mi sejemo.Kada sam ja pisao da je zp njesra,mnogi su se tome usprotivili i dizali ga u nebesa.
Jeste dobro je jadnik izguro nekih 500kg/kj manje od onih koperantskih dkc 5276 i zp427 što si predao tog danaDa i led ga potuko do zemlje u maju.
Jel bilo štogod prinosa?
Otpalo ono malo jada sto je vredelo...ostali oni sto tezine i nemaju...meni bilo sramota i slikati...sramota me koliko nam dobro ide,svakim danom sve bolje.
- - - - - - - - - -
Ironicno,ironicno...
Ovo mi je bio najbolji kukuruz do sada sa prinosom od 3800 kg/kj
Au rodjo iz kog si ti dela Su?To je rain ispred u kws 3381 kukuruz 19% vlažnosti.Nakon rain biti biše vlage,koliko još?
Sto vozis sa upaljenim svetla danju?