Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu da se seti tacno u kojoj temi je bilo proletos pametovanja ako dodje susna godina parcele koje su dobro posoljene i natorene da se pre useru od onih posnih, jer logika da ako ''dobro nahranjenom ne das vode on brze klone'' A sad se ti kukuruzi u dobro nahranjenim zemljama poznaju iz aviona i obecavaju nekakav prinos, eto pametnjakovici
Sta te cudi dragane ovde ne ni da se zaliva kad je susna godina a kaolmoli.djubriNe mogu da se seti tacno u kojoj temi je bilo proletos pametovanja ako dodje susna godina parcele koje su dobro posoljene i natorene da se pre useru od onih posnih, jer logika da ako ''dobro nahranjenom ne das vode on brze klone'' A sad se ti kukuruzi u dobro nahranjenim zemljama poznaju iz aviona i obecavaju nekakav prinos, eto pametnjakovici
Kod mene se poznaje svaka parcela koja je dobila 40t/kj stajnjaka i pride 100kg/kj MAP-a, a tek gde je kokosinjac isao tu je festival.Slikacu ti ja jednu jednu moju parcelu koja je djubrena sa osokom(4cisterne po jutru) i stajnjakom(4 prikolice stajnjaka po jutru),jos baceno 150kg ureje po k.j Istero je neke klipice ali je isto podgoreo do samog klipa.
ja sam 2012 ostao bez roda zbog puno azota.Svaka njiva gde sam u red spuštao san je izgorela.Nije bitno zaorano osnovno đubrivo već unos pred setvu i u spartanje.I ove godine su prve izgorele njive gde je bačeno puno ureje ili ili u spartanju Ana ili Sana.Lepo se vide primeri po ataru.Čak su pojedine potpuno bez klipa.Kod mene se poznaje svaka parcela koja je dobila 40t/kj stajnjaka i pride 100kg/kj MAP-a, a tek gde je kokosinjac isao tu je festival.
Imam i primer sa V-djubrivom, kupim jesenas 1kj zemlje, setvena struktura za prolece suncokret, zaorem nekog NPK 200kg/kj, komsija u prolece izvede geometra i na jednom kraju pokaze da ide na mene 3m, a ja idem na drugok komsiju za slicnu sirinu, posejali smo svo troje suncokret, bez obzira kako su sad parcele uokvirene, usev se poznaje-ocrtava onako kako je jesenas djubreno, a ocigledno da sam samo ja zaoravao
Kod mene se poznaje svaka parcela koja je dobila 40t/kj stajnjaka i pride 100kg/kj MAP-a, a tek gde je kokosinjac isao tu je festival.
Imam i primer sa V-djubrivom, kupim jesenas 1kj zemlje, setvena struktura za prolece suncokret, zaorem nekog NPK 200kg/kj, komsija u prolece izvede geometra i na jednom kraju pokaze da ide na mene 3m, a ja idem na drugok komsiju za slicnu sirinu, posejali smo svo troje suncokret, bez obzira kako su sad parcele uokvirene, usev se poznaje-ocrtava onako kako je jesenas djubreno, a ocigledno da sam samo ja zaoravao
Dobrincan o kom hibridu se radi? I na kojoj strani sela je koi ?