Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam obišao moj ZP 606, sejan na 24,5 cm ali je sklop lošiji zbog slabije energije u nicanju (kora + hladno vreme). Mislio sam da će mu taj lošiji sklop sad biti prednost, i zaista mnogo lepše izgleda od amerikanaca (manje je podgoreo), ali kad sam ušao u njega mal se nisam šlogir'o. Skoro da nema klipova, ili uopšte nema klipa na stabljici - a to je većina, ili se tek nazire ali sa jako maaalooom svilom. Ne da je odsečena, već je mala nikakva. Ni metlice nisu k'o svet, uopšte nisu izašle iznad lišća, već se onako prepliće sa listom ali je razvijena i po zemlji ima dosta polena. U prvi mah sam pomislio da tek treba da istera i metlicu i svilu, ali ovakvo stanje je više od nedelju dana i sve mi se čini da će biti skroz jalov.
Na zalost, meteorolozi uvek dobro pogode kada ce biti vrucine, kao sto lose pogode kada ce biti padavina. Nekako pogode u stepen tu vrelinu, a ne mogu da pogode u 10 litara kise...ne verujem da će i od njih biti nešto ako se obistini prognoza
Našima ništa ne fali. Samo oni na repištu su neujednačeni. Išli smo samo sa laudisom zaštitu od korova.Ajde kolege koji ste koristili Laudis ove godine reci te mi kakvi su vam kukuruzi ja gledam moje svi su jednako patuljasti jedino na jednoj njivi gde sam koristio jako malu kolicinu Laudisa tu je lepo visok,a gde sam isao full dozu 1l/kj tu je jedva 170-180cm visine!
Ajde kolege koji ste koristili Laudis ove godine reci te mi kakvi su vam kukuruzi ja gledam moje svi su jednako patuljasti jedino na jednoj njivi gde sam koristio jako malu kolicinu Laudisa tu je lepo visok,a gde sam isao full dozu 1l/kj tu je jedva 170-180cm visine!