Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mikser,bez da se ljutis,ali to ni prislo ritskoj zemlji nije-nemas pukotine jedne na slikama(svaka cast na zemlji)...kod nas pored 2 spartanja ima pukotina da propadne noga,a potpaljen metar...
Moj je većiImam ja....Danas bio u obilasku. Stanje nije uopšte ružičasto, ali nije ni tako pukao (JOŠ UVEK) kao što je kod nekih...
P9241 sejan na 20,5 cmA kad se ode na drugu leniju koja je višlja za nekih 3-4 metra izgleda ovako...
P1114, sejan na 21,5 cm...
P9911, sejan na 18,5 cm, malo višlji teren...
P9911, sejan na 20,5 cm, ritska zemlja...
A imamo i ovako grede i bregove preko njiva gde kukuruz izgleda ovako...
Ostao još P0023 koji izgleda malo lošije od ovog 9911, nisam ga slikao crkla baterija...
S obzirom da ovi što se trude da pogode kad će pasti kiša, nemaju u najavi skoro neke padavine, ne znam šta da očekujem od ovog kukuruza...
Moj je veći
Tu je manji,jedva 19,4...Razmak između biljaka...???
Imamo i mi takvog rita oko dunava.Peščina teška kad se obradjuje ali izgura rod,dok ostali je ostali rit crnica.Kad se kaže ritska zemlja ne mislimo svi na istu vrstu zemlje. U Banatu kad kažu rit misle na tešku crnu zemlju. A u našoj okolini ritska zemlja je oko Dunava, peskovita, jako laka za obradu. Tako da ne mislimo svi na isto ali to se kod nas zove rit...
KWS Kerbanis (mislim da je taj) ne zna da je susa.