mindjušar
Član
Ne gresis,ovi oboleli su drugi hibridi,
Onda je to samo reakcija hibrida na herbicid i na stres! Da nije Pionir 9911?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne gresis,ovi oboleli su drugi hibridi,
Druze nisam ja sanikim u svadji a arendu ko moze da plati vise neka samo izvoli. Ja sam pre ovog belaja vec isprskao 60 kj gornje zemlje a ostalo jos jedna zadnja prskalica , i to su bas te njive ritske crnice u tri njive 6kj.Nista drgo nisam prskao ovih dana sam hteo psenicu, a za neomu sa pulsarom je jos rano.Kazu ljudi da su se poklopile kockice u negativnom smislu poput hibrida, pa je cetvrto pero bilo napolju,pa ritcina, sa manjkom fosfora, naredjali mi jos mnogo faktora. Ja ipak mislim da je drugi herbicid bio u ambalazi naprimer acetohlor ili tako nesto. Hvala svima na trudu
Odneli u sredu sa smecem ambalazu. oporavlja se polakoKristal ja bih uzeo praznu ambalažu ako je nisi dobro ispro i odneo na uzorak da vidim šta je bilo u njoj,jedino rešenje ovako može se samo nagađati...
mraz+hemija,ja bih dodao wuxal P
To ti nije pametno loziti te ambalaze mislim da se pri sagorevanju ispusta najvise kancerogenih materija koje direktno idu u pluca!Al ja na balu,i skroz unutra,pa kako se topi,tako dodajem,pa čak i 5kartona na balu