mindjušar
Član
Ne vidim na telefonu najbolje,je se sredina beli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo neka brljotina u ambalaži,ko zna šta je bilo u flaši zapakovano greškom.Bila je psenica, tretiran je sa Rumunskim furadanom,oko prskalice nema ko da se mota samo ja sipam sto treba.Mindjusar, mladi kolega, u fiseku pocinje da tera zeleni listic, ima vise od nedelju dana,u tri parcele ukupno 6 kj izgledaju tako kao na slici, neke manje neke takve.nisam napisao da sam prskao sa terbis 0.6l kj 0.5 esteron i protivel wg polovinu od dozvoljenog.Kukuruz je tero treci list
Te 3 parcele nisu isti hibridi kao na ostalim parcelama,grešim li?Bila je psenica, tretiran je sa Rumunskim furadanom,oko prskalice nema ko da se mota samo ja sipam sto treba.Mindjusar, mladi kolega, u fiseku pocinje da tera zeleni listic, ima vise od nedelju dana,u tri parcele ukupno 6 kj izgledaju tako kao na slici, neke manje neke takve.nisam napisao da sam prskao sa terbis 0.6l kj 0.5 esteron i protivel wg polovinu od dozvoljenog.Kukuruz je tero treci list
Ne gresis,ovi oboleli su drugi hibridi,Te 3 parcele nisu isti hibridi kao na ostalim parcelama,grešim li?
Druze nisam ja sanikim u svadji a arendu ko moze da plati vise neka samo izvoli. Ja sam pre ovog belaja vec isprskao 60 kj gornje zemlje a ostalo jos jedna zadnja prskalica , i to su bas te njive ritske crnice u tri njive 6kj.Nista drgo nisam prskao ovih dana sam hteo psenicu, a za neomu sa pulsarom je jos rano.Kazu ljudi da su se poklopile kockice u negativnom smislu poput hibrida, pa je cetvrto pero bilo napolju,pa ritcina, sa manjkom fosfora, naredjali mi jos mnogo faktora. Ja ipak mislim da je drugi herbicid bio u ambalazi naprimer acetohlor ili tako nesto. Hvala svima na truduA da nisi mozda u svadji sa nekim ili mozda da si nekome preoteo arendu pa se taj neko sveti pa je isprsko njivu totalom , mislim da je opcija malo suluda ali nije iskljucena kao mogucnost ?
I sta bi to trebalo da znaci?Te 3 parcele nisu isti hibridi kao na ostalim parcelama,grešim li?