Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ja tek da kazem,kod mene 3900din.Kod mene je to malo skuplje u odnosu kod vas. Pakovanje od 5l nisam nasao, a od litar je 3450rsd sta ces provincija
Mi prskali danas ceo dan kukuruze,Bonaca 1.2l/ha + Colosseum 0.7l/ha + Siran wg 70g/ha + Bioplex 0.5l/ha + Inex 0.15%
- - - - - - - - - -
Sutra ostaje još nekih 30kj Moto extra + Bioplex
Slaba je za palamidu dikamba,prosle sam isao sa dikopur to je dikamba i 2,4 d i taj nista nije uradio ,uzeo sam laudis 5/1 2754 po l,prvi put idem samo njega gde ima palamide a posle ili dikamba ili intermeco.Dikamba , recimo Banvel sindžentin je baš jeftin bar kod nas ove godine.
Ja sam palamidu jednom pre nicanja isao sa totalom i opet izasla nova,sad idem punu dozu monsoona samo neznam koliko je dobar za sirak?Da li ce monsoon odneti palamidu, nemam je puno na 2-3 ogumka u njivi?
Jel bolje jednom ili split doza,ima dosta sirka,kukuruz 4 lista sirak isto3-4?Nevalja nista za sirak taj monsun oprskas i do jeseni nema ni travke u njivi,a sirak spali i u korenu,a jbs domacina ako bar malko trave nema u njivi da imas zbog cega da se jedis!
Radio sam tako i prošle i predprošle godine njive gde ima kupine,kukuruz 6listova,ni tako nije,al nesme kad prži sunceKoliki je to kukuruz gdje si išao bonacu 1.2l? Bez obzira mislim da će tu kukuruz da popada do svete zemlje . Mučiće se , kasnije će se ispraviti . Dal će imati posledice to neznam , al ja to nikad nebi radio . Ko te nagovori na to ?
Jel bolje jednom ili split doza,ima dosta sirka,kukuruz 4 lista sirak isto3-4?
Mozda prvi put udarim sa 0.9l/ha jer ide 1,5-1,8l/ha.Idi split jer imas fore za drugi put iha-haj do 8 lista ali u oba puta ides sa 0,75l/ha!
Nemam potrebe da pratim,već viđenoAj baš prati .