mindjušar
Član
Ista kao mokra voda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danas bi trebalo da se odmetne u ajduke a ne u komuniste
kad si vec toliko obrazovan i nisi zatucan mislio sam da si ukapirao salu sa notom sarkazmaДа се малко познаје значење реч партизан, знало би се да та реч нема везе са комунистима, већ да она потиче из старог латинког језика и да означава герилу, а може се срести у многим светским језицима. Американци су за време свог грађанског рата (конфедерација, не унија) имали партизанске одреде који су самостално деловали у дубин итериторије и тако су их називали the partisans units...За време напада Наполеона на Русију, велику улогу у поразу исте те француске војске имали су руски партизански одреди. Тада је била царска русија, не комунсиитчка. Тако да ова реч нема везе са комунистима и комунизмом. Није тешко научити нешто ново, бар мени није а не остати затуцан у неким стварима....
А овај газда слободно може пустити свиње да се напас утог штира, то им дође ко дезерт после кркензи.....
Hoce ako ides dozom koja pise.oceli fastac unistiti kukuruznu pipu?
Pozz. Imam Pirevinu na 2 parcele. Jer zna neko cime moze da se unisti?
Pozz. Imam Pirevinu na 2 parcele. Jer zna neko cime moze da se unisti?