Rabadzija
Član
...........prijatelju da nece biti malo puno...........................................Jeftinija varijanta ti je Nikosulforon (Nikon-Siran itd...) 3l po ha radi dobar posao u fazi kad je kukuruz 5-6 list.......................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...........prijatelju da nece biti malo puno...........................................Jeftinija varijanta ti je Nikosulforon (Nikon-Siran itd...) 3l po ha radi dobar posao u fazi kad je kukuruz 5-6 list.......................
Pitanje ima dosta palamide u kuruzu ,sa cim da prskam mislio sam odma laudis a za intermaco ne znam dali i on nosi palamidu,pa se dvoumim izmedju ta dva.
Nije puno za pirevinu ili sirak jer u standardnoj dozi ne moze puno da im naskodi.Isprobano je kod mene vise puta i nije bilo nikakvih problema sa kukuruzom a sirak je sprzio iz rizoma za 2 godine sam tu parcelu ocistio od sirka sad ga bukvalno ima samo u tragovima.Prosle godine sam imao takodje jednu parcelu punu pirevine i prskano je sa 3l na 1h pirevina je pozutela,nije se osusila ali nije vise ni krenula,tj nije se kasnije vise razvijala ostala je na tom nivou na kom je prskana sve do skidanja kukuruza.Za standardne uskolisne korove nije potrebna ovako jaka doza u preporucenoj kolicini od 1-1.5l po H/a radi sasvim dobar posao............prijatelju da nece biti malo puno.....
Monsoon ide sam i za siroku i za uskolisnu 1l/kj=3300rsd?Oprskao cale danas vecinu skoro sav kukuruz a njega mrzi da nosi aparat da uslika, radjena kombinacija Colosseum 0.6l/ha + Nikosav 1,2l/ha i na 3ha gde nije radjeno zemljisno je isao Monsoon 1,7l/ha. Dodali smo i malo uree prilikom prskanja.
Ostalo jos 1,5ha to je zadnje posejano i tu je kukuruz u 3 listu. Pa cemo sacekati do 5-6 lista i odraditi Monsoon-om
Al ti je fazon.Ima za 1600 dinara