mindjušar
Član
Posejano je Axxo,Futurixx,Rulexx,Rivoxx i Bergxxon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozlatile se riječi tvoje!I bolje da ostanu nižeg rasta da ne guraju u masu već u klip.
Prskate herbicidima a kukuruz u fazi prezivljavanja,hrabro nema sta
Vi ocigledno ne poznajete bas najbolje agronomiju, ne zameram nego konstatujem. Racuna se suma efektivnih temperatura , tj. temperatura iznad bioloskog minimuma. Za svaku fenolosku ili fazu organogeneze potrebna je odredjena temperaturna suma, tek kada se ta temperaturna suma nakupi onda biljka prelazi u sledecu fazu razvoja.Bilo je raznih zajebancija na moj racun 22marta,rekao sam jos tada da hladno vreme moze biti u Aprilu i u Maju, nikad se nezna sta ce se desiti.za kukuruz ovo vreme nista nevalja jer od dana kad nikne njemu traje vegetacija, prolaze mu dani i zato ce mnogu kukuruzi ostati nizi nego sto je uobicajno.kukuruz nemoze da odlozi intezivnu porast za mesec dana a evo vec ce izgubiti 10-15 dana zbog hladnoce znaci na njivi se nista bitnije ne desava, hladno je i kukuruz je zut.
Sledece godine cu cini mi se da zavrsim sa nasim semenskim kucama ovim naj vecimkod mene dno dna jedan ima 4-5listova a jedan cuti u vlazi ko juce da si ga stavio.Po meni niklo je oko 70%.