Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne budi lud . Jedino u 6 lista ako udari mraz može da uništi kukuruz , ovo nije ništa . Evo jedna slika od danas mog kukuruza , nimalo me ne brine što ga je mraz sprljio , ... drugo poluvrijeme je bitno , ovo sada je samo šminka . No-sikiriki.
Snosice sigurno,ali je i dalje bitniji faktor 3 letnja meseca. AKO bismo sad presevali osim dodatnog troska koji nije ni malo jeftin tu jos imamo jedan veci rizik a to je oplodnja koja bi kasnila 20-ak dana u odnosu na prethodni rok setve. Kome se riskira,ko zna mozda i profitira.
Kod mene je danas ljepši,opet se vide redovi još da ugrije malo biće to ok.Slikaću već sutra prekosutra će se vidjeti oporavljanje , inače nije takav u cijeloj parceli nego nekako u krugovima . Juče čujem jedan stariji čovjek pretanjirao , žao mi što mu niko nije rekao da će se oporaviti . Baš sam ja činimi se stavljao slike kako se kukuruz oporavlja od mraza na ovom forumu prije koju godinu . Još sam ga danas onako jadnog opskao sa 2.4d jer palamidu nažalost mraz ne usporava .
22Maja je sveti Nikola.nekad je kukuruz sejan kasnije nego sada,nije ovo izmisljena prica vec istinita.2005kada sam dosao iz vojske 12Maja mom rodjaku je izmrzao rasad lubenuce i to na prikolici taman ga spremio za njivu uvece.Mraz moze da se desi i u maju nije to nista novo.