Kukuruz 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ni ja, ali ste napisali da imate na stanju, pa ne kosta nista probati :osmeh:

Probacu sutra.Imam nesto malo mankogala,bice za toliko,mozda.Dok isprobam 10 varijanti potrosicu ga.:osmeh:

Mankogalom mi nismo to probali, zato ne mogu tvrditi, ali drugim sretsvima je to (pivo) funkciolnalno. Mislim na tretiranje semena, a ne sebe.

Koja sredstva su bolja,nije to skupo da kupim,treba mi najmanje pakovanje,onaj mankogal nekako ne uliva poverenje da ce da uspe taj pivski lepak.

u tečnom. Baš za tretiranje semena.
Uostalom, bilo šta za tretman. Mankogal baš slabo farba. Al i nije ti toliko bitno da bude ofarbano jako. Bitno je da naneseš sredstvo a boja služi samo da pokaže šta je tretirano a šta ne.

Ma da farba nije ni bitna,bitno je da zalepi a mankogal to slabo radi.Nije to ni skupo,pogledacu gde ima akorda.Ovi iz apoteka se da kazem proser...kad ih nesto pitam oni odmah filozofiranje pa reko bolje ovde da pitam nego da se raspravljam sa radnicima koji nemaju ni 1% prakse.:ppozdrav:

get-attachment.asp

Današnja slika od čovjeka iz Teksasa , SAD . Tamo krenula sjetva kukuruza , inače zašto stavljam , gustina sjetve je u ovom slučaju oko 30 cm . Čisto da se vidi da nesiju svi Ameri gusto . Dosta ih očekuje nisku cijenu pa se agrotehnika mijenja .

get-attachment.asp
get-attachment.asp

Sta se vise isplati doplatiti za zasticeno seme insekticidom ili sam uraditi zastitu ?? Nisam imao neke velike napade zicara prethodnih godina. Ali razmisljam da odradim zastitu za svaki slucaj.

Imam mali problem, komsija seje kukuruz pored mene vec 6 godina,pipe koliko hoces a ja moram zbog plodoreda kukuruz da sejem pa me interesuje da li farbanje sa PRESTIGE preparatom ima efekta i kakva su iskustva?

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Ja sam farbao sa njim prošle godine i bilo je sve ok ali nemam takvog komsiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh