nesto2
Član
Probaj zp555 ako ciljaš na zp.Kod nas su jedva htele jesti, a poznam njih nekoliko koji su menjali kukuruz zbog tova.
Ove godine sejemo ZP606, ZP427 i jos neki iz fao500, sve za branje u klipu.
Mene oduševio prošle godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj zp555 ako ciljaš na zp.Kod nas su jedva htele jesti, a poznam njih nekoliko koji su menjali kukuruz zbog tova.
Ove godine sejemo ZP606, ZP427 i jos neki iz fao500, sve za branje u klipu.
Valda iglo?Probuse rupu na gomili , izvade sredinu ,a okolo ostane ukvaren kukuruz zabetorniran ,kao igalo .. Tako sam ja bar razumeo
Imas li fungicida od tretiranja psenice ?Nisam znao gde da postavim ovo pitanje pa cu ovde.Dobio sam od starca iz Bosne seme belog kukurza ali je domaci,nije hibrid,takozvani osmak.Ima nesto oko 4-5 kila.Hteo sam da ga tretiram nekim fungicidom pre sejanja ali neznam sta bi odgovaralo,da je malo pakovanje ili da je jeftino jer se neisplati ulagati neku cifru u takav proizvod.Ako neko zna gde mogu nabaviti nesto i po kojoj ceni.Sto bi rekli stari da ga ofarbam u crveno