vladimir92
Član
Dragane18,probaj KWS-ov Kerbanis,Konsens.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ja sam sejao kao sto sam naveo Kws konsens i korinbos, prezadovoljan sam kao da susu osetili nisu za razliku od ostalih hibrida koje sam imao. Lepo se beru tj ne krune se iako sam kasnio ja sa berbom .Sta sejati za berbu fao 500-600 od Dekalba , Pionira i eventualno novije KWS genetike ? Za Ove Pionirove znam da je N 43 T56 bio odlican, ali me interesuje nesto novije. 6101 DKC je bio odlican takodje , ali problem sa njim je sto ga napada plamenac. Dajte neki predlog , da se lepo bere itd. Poz
Nije bilo toliko više kiše koliko misliš, jedna strana sela (prema Krivaji ) uopšte nije dobila kišu,tu je bio baš smanjen prinos kukuruza .sreća pa je sve bilo posejano sa kontra strane prema Telečkoj , i tu bliže selu je bilo na agrimaksu i zp oko 4 t po jutru.Dok je na 3 km izmedju sela i telečke pala jedna jača kiša od 25-30 l i to je izvuklo stvar drastično. Pored toga opet je bilo sušno ,nije bilo ekstremno ali osetilo se da fali vode.Ne zaboravi Dragane da ste imali puno vise kise ili vise kise recimo od nas tako da kod vas i nije bila nesto jaka susa .