DusanA
Član
Ja sam na 21, a znam ljude koji su sejali I na 19cm, ako ne bude suse 19 cm je pun pogodak, ako bude, onda je svejedno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam na 21, a znam ljude koji su sejali I na 19cm, ako ne bude suse 19 cm je pun pogodak, ako bude, onda je svejedno.
Jako je vlazno. I ferdza bi propadao. Klica je na 2cm od kore. Izdrzace do ponedeljka. Eventualno sutra popodne. Radice drljaca. Tek da je razdrma.Idi odmah ovo razbi kembridzem.Jaka pokorica je to.
I kod nas pokorica kao beton,sutra idem drljacom (skinuo sam polja sa klinovima) da prodjem,da koliko toliko rastresem rotorima.Probao sam jedan krug i prilicno dobro rastura pokoricu,ponegde je samo isece poprecno a ponegde je razbije na komade velicine kutije cigara .E sad ne znam da li da kad prodjem parcelu ponovim sa kontra strane.Ovo sam probao u komsijinoj basti da vidim kako funkcionise.Sta vi mislite kako ovo izgleda?