Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej koja vlaga bila na pionirima?
Dukej koliko plaćate prevoz kamionom? I od čega zavisi cena?
Zar niste mogli u onu zadrugu sa desne strane na izlazu za Becej?Meni su iz A-Nove nudili tamo da vozim i cena je bila 15.40din.ako ga tamo odvezem,a ako mi oni posalju kamion 15din.Mada sve je otpalo jer kamioni nisu mogli u atar,a ja da vozim treba mi oko 3 sata po turi i oni vasi panduri se nabili tamo na ulazu kod fabrike stiropola i sve redom zaustavljaju,a druga patrola na begluku i isto ne prasta!
Pa kad sam ti nudio prikolicu tebi skupo,oces za150e a sad biti dobro dosla.Covek dosao iz Obrenovca platio 280e i kaze isplati se svaki dinar.I ja sam juce JEDVA zavrsio kukuruze. Prevoz problem, istovar na predajno mesto. Da mi nije Kum uskocio sa prikolicama ne bi poradili pre kise. Kombajn moze da uradi, ali smo zarucili 4 garniture prikolica a istovar ide sporo i ujednom momentu smo svi na istovaru u redu a kombajn stoji. Otkupljivac za kim sam dogovarao da odradimo kukuruze na kraju mu nisam vukao nista, jer je tek tamo islo sporo. 10t/h susara radi i tim tempom primaju kukuruze, a svog kukuruza imaju jako puno tako da bi sa svakom turom cekao pola dan, a sta sa kombajnom onda i kisom najavljenom?
Vlage od 17.2 do 18.5. Fao 200-530. Hibridi KWS, Pionir, DKC. Najbolji prinos KWS Konfites, najlosiji KWS fao 200 (njega je trebalo u septembru raditi sa 15.5% vlage ali nisam stigao). Jako jako dobar DKC 5143, led ga je tukao dva puta i opet je dao 11.2t/ha SRBS-a. Pionir 0023 i DKC 4795 rame uz rame, razlike minimalna u korist Pionira.
Mirmag i nama je juce trebalo prevoza Uposlili bi te samo da sam znao da si raspolozen ici 30-40-50km od Kucure