R
rad78
Guest
Ovrsen kukuruz hibridi P0423 i P0725 vlaga 18 i 18,9 izmereno 8500 t/kj vlaznog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da si pogrešio.Da su kg bilo bi u redu.Ovrsen kukuruz hibridi P0423 i P0725 vlaga 18 i 18,9 izmereno 8500 t/kj vlaznog
Evo ispravljeno jeOvrsen kukuruz hibridi P0423 i P0725 vlaga 18 i 18,9 izmereno 8500 kg/kj vlaznog
Dukej a traktorski prevoz,bas moraju kamioni?
Zar niste mogli u onu zadrugu sa desne strane na izlazu za Becej?Meni su iz A-Nove nudili tamo da vozim i cena je bila 15.40din.ako ga tamo odvezem,a ako mi oni posalju kamion 15din.Mada sve je otpalo jer kamioni nisu mogli u atar,a ja da vozim treba mi oko 3 sata po turi i oni vasi panduri se nabili tamo na ulazu kod fabrike stiropola i sve redom zaustavljaju,a druga patrola na begluku i isto ne prasta!Do kraja je tako i odrađeno, ali tako sam uslovljen da izručim tamo gde može, a ne gde ja hoću. Npr. kod nas je skladište Anove puno soje pa mora da se vuče u Zmajevo, u silosu Uljarica gde primaju kukuruz primaju tempom 3 vagona na sat pa su gužve velike i čeka se po pola dana da izručiš jednu turu (usput su često u klvaru pa je tako juče ručno skidano jer je u kvaru bio motor na kip jami...). Ove godine će MK uzeti dosta kukuruza samo zato što kod njih uvek ima mesta i ide brzo predaja kukuruza. E zato su kamioni bitni jer onda biraš gde i kod koga daješ kukuruz (tablice i cena lagera su manje više iste svuda ali nije ista cena proizvoda tokom godine).
Pa ogrni se, novembar je.
Smiljan da nije NS 3014 hibrid?