Rabadzija
Član
.....a AV se raduje ce poraste izvoz...Kisa pada, kukuruzi pevaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.....a AV se raduje ce poraste izvoz...Kisa pada, kukuruzi pevaju...
Ma to kad hektar zapeva,to je čitava filharmonija
Bila je sala,svakako nisam mislio ozbiljno,inace ga necu ni brati ako bude dzabe neka ga u njivu.A gde i na koji nacin dolazis ti i neki slicni tebi do takve informacije da ce kukuruz biti 7-8 din???!!!
Po cemu je zdraviji,dise zdrav planinski vazduh mozda,i ciji je kukuruz GMO,tj na osnovu cega to tvrdis??Zeljko,legendoo haha. Ima istine, ovi sto imaju 10 i 100ha podcenjuju druge,tj nas sto imamo do tih 10ha. U ovoj temi se dosta vrti novac ko ima vise ko manje. Moj kukuruz sa ha bar je zdraviji i nije gmo. Inace tema je Kukuruz 2016, a ne podjebavanje nizeg staleza i ostalih gluposti,...
A ja lepo pitam za savet, i svi me, naravno, iskuliraju.U pravu je kolega Momo Saric, ovde vise nista pametno ne moze da se procita. Potcenjivanja na forumu je bilo uvek, stim sto mnogi sami svojim pisanjem izazovu potcenjivanje i podsmevanje od drugih. Ne branim ni jedne ni druge. Uopste nije bitno ko koliko seje hektara, ali je logicna stvar da su iskusniji proizvodjaci koji rade vece povrsine (seju razlicite hibride raznih semenskih kuca) od onih sto seju jedan hektar, i od takvih treba cuti savet i uciti. Druga stvar sto su neki neozbiljni pa se sprdaju.
Ne kazu neki stariji dzabe, tolike godine sejemo kukuruz a svake godine pocetnici.