To je setva na 21cm. To i nije toliko cesto. Na svim jacim zemljama sam sejao na 21 s tim da sam KWS 3381 probao na 19.Možda ti neko i poveruje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je setva na 21cm. To i nije toliko cesto. Na svim jacim zemljama sam sejao na 21 s tim da sam KWS 3381 probao na 19.Možda ti neko i poveruje
To je setva na 21cm. To i nije toliko cesto. Na svim jacim zemljama sam sejao na 21 s tim da sam KWS 3381 probao na 19.
A što si tako ciničan,pa navodno? Kad ti kažem da je tako,onda je tako! Ova je 4. godina sa takvim đubrenjem! A imao sam 2014 na nekim njivama i preko 8t/kj kuruzato sam napisao na količinu veštaka koju je navodno bacio
Kod mene je setva na 18.5cm ,to je 77220 semenki po ektaru,ili ti 44440 semenki po katastarskom jutru,odbij uglavnom 10-15% i to je sada sklop
A u ogledu pionirovom,gde sam trebao prebaciti sa 18.5 na 20cm (kasniji hibridi),ja prebacio na 17cm,i nisam se zaebo,to vidim
- - - - - - - - - -
A što si tako ciničan,pa navodno? Kad ti kažem da je tako,onda je tako! Ova je 4. godina sa takvim đubrenjem! A imao sam 2014 na nekim njivama i preko 8t/kj kuruza
Zrelo ti ovo mnogo za pečenjake Kod nas dečurlija prestala da ide u štetu još prošle nedelje
Složili se ili ne,meni ni iz džepa,ni u džep,ali kod mene je tako
Sa kojim preparatom si prskao?Isprskane parcele kukuruza koji će ići u čardak na jesen.Rezultat posla ćemo videti uskoro.
Inače stručnjaci kažu da je napast Pamukova sovica,da se zadržava u klipu i ne silazi u dno stabla,što bi izazvalo padanje kukuruza. Naravno kvar klipa će sigurno na jesen prouzrokovati razne ...toksine u kukuruzu tako da ćemo i ove godine imati igranke sa izvozom a svi znamo čemu to može da vodi.