savopunck
Banned
Kod nas mišlingeri se uvrnili onako onako kao prva linija odbrane bogami tesno a kasniji rokovi setve pa još proletnje oranje e tu je katastrofa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nemam nista protiv vas vec kazem sta kaze zastitar kod nas.Obrazlozenje je delimicno dato,jer mesurol veoma kretko stiti zrno semena od stetocina a u kasnijim fazama nema ostataka u biljci a kamoli u klipu.Tako da ja kada sam nekada radio sa mesurolom kuvali smo kukuruz i svi moji ukucani koristili pa cak i deca koja su tada bila mala.Znaci da se moze koristiti kao suho zrno, a sto je onda sa silazom?
Bas steta, htio danas kuhati.....
Srdjane, neznam sto sam ti skrivio.......hahahahaha
Radio sam pre sa furafadanom i silirao, jos mi stoka ziva. A nisam ih pekao..Nije to furadan...
Ja nemam nista protiv vas vec kazem sta kaze zastitar kod nas.Obrazlozenje je delimicno dato,jer mesurol veoma kretko stiti zrno semena od stetocina a u kasnijim fazama nema ostataka u biljci a kamoli u klipu.Tako da ja kada sam nekada radio sa mesurolom kuvali smo kukuruz i svi moji ukucani koristili pa cak i deca koja su tada bila mala.