mindjušar
Član
To je Lathyrus tuberosus - gomoljasti graorDa , na brzinu sam fotkao jer su u 10 h pocinjali Dani polja u PSS BT , nakon tvog komentara sam pogledao malo bolje lisce i u pravu si ... nije poponac. Vervovatno Vicia sativa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je Lathyrus tuberosus - gomoljasti graorDa , na brzinu sam fotkao jer su u 10 h pocinjali Dani polja u PSS BT , nakon tvog komentara sam pogledao malo bolje lisce i u pravu si ... nije poponac. Vervovatno Vicia sativa
To je Lathyrus tuberosus - gomoljasti graor
To je Lathyrus tuberosus - gomoljasti graor
Imam i ovakvog kukuruza, predusev uslovno rečeno ječam (kao i prethodne godine). Rađen tretman sa Monsunom u split varijanti, danas dobija drugu dozu. Inače je u pitanju 5276.
Zovi promotera za tvoj kraj i reklamiraj. Neko će doći da pogleda. Ako su tu dva ha, da li to znači da si dosipao novu SJ u tu bateriju? Mi smo sa 4 sj jedva pokrili hektar i po, sejano na 23,8cm.Neznam ni sam zasta je vise ovaj snimak, da li za "nikad ovako" ili za "kukuruz". Kupio sam ove godine 15 vreca ns 444 ultra, ali izgleda da u jednoj vreci nije bio ultra, kad se nisam slogirao danas, parcela od 2 h isprskana fokusom 2l/h, osusila se zubaca ali se susi i kukuruz. Sreca u nesreci je sto sam prskao samo 2 h od 6h koliko sam sejao ns444 ultra
Uh,eno oni iz NS-a se sve najezili,sve ih nesto zabole za tvoj kukuruz.Zovi promotera za tvoj kraj i reklamiraj. Neko će doći da pogleda. Ako su tu dva ha, da li to znači da si dosipao novu SJ u tu bateriju? Mi smo sa 4 sj jedva pokrili hektar i po, sejano na 23,8cm.