Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao situaciju prosle godine sejao uslužno soju, mušterija tražila da mu sa svakog kraja pustim tri mašine i onda da nastavim redovno mašinu do mašine. Razlog, prskalica mu vata 18 redi pa da ne uvati i komšiju... Ima raznih filozofija, kako kome odgovara...
Ni meni nije jasno sta smeta setvi u krug!!! Pa zar ko nema markere na hidrauliku treba da sidje na svakom kraju da pusti i dize cas jedan cas drugi marker???!!! Sto rece talianu kod nas 99% se seje u krug. Nista neobicno!
Dali poznajem tog špekulanta i uvaženog člana ovog forumaJa sam imao situaciju prosle godine sejao uslužno soju, mušterija tražila da mu sa svakog kraja pustim tri mašine i onda da nastavim redovno mašinu do mašine. Razlog, prskalica mu vata 18 redi pa da ne uvati i komšiju... Ima raznih filozofija, kako kome odgovara...
Dali poznajem tog špekulanta i uvaženog člana ovog foruma
Tako je i kod mene bilo jedne godine. Sejalo se sta se imalo...A kakvo bude oprašivanje,kad sam ja sasuo reslove,po jedan u svaku bateriju,tj 6hibrida,različite grupe zrenja pašteta da se baci
Ko je M.D.? Da nije moj bivši kolega?Do ove godine sam samo i sejao reslove razne(ali uvek novo seme) i nikad nije bilo problema.Podneo je susu 2012te,podneo je kise lane da se ne pokvari.
P.S. Bokibole moras mi verovati na rec,ako ne verujes meni pitaj M. D. sa kojim sam zavrsio nase odnose.