grunt
Član
Ajd da vidim tu masinku koja bar malo ne odstupa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto se prskanja tice neberi brigu to je sve OK,a cim prosusi probaj plitko drljacom proci ili samo rotorima od drljace ili setvospremaca!U četvrtak sam posejao kukuruz, površinski sloj se dobro prosušio i odlično spremio dole je bilo malo tvrdje i vlažno. U petak popodne povaljao i isprskao acetogalom i terbisom. A onda je u subotu jedno pola sata pljuštalo neverovatno voda na sve strane komšiji je nosilo lukac i krompir iz bašte po putu. Meni nije ništa odnelo ali je na dobrom delu ležala voda
E sad me plaši pokorica koja ce se uhvatiti sigurno, imao sam loša iskustva već. Da li smem kad se malo prosuši prodjem drljačom lagano i da li ce imati efekat ono prskanje ako ga budem sad čačkao opet
Nije to ništa novo neki Dolovci i dan danas tako sejuJuče sam uz put video likove kako seju kukuruz u krug,ne sejalicu uz sejalicu.
Nije to tako strasno ko sto sto izgleda, naprotiv cak vrlo prakticno, napr. njiva nepravilnog oblika, do komsije prilicno prljavo te ako se ukrstaju redovi ne mozes kvalitetno oparati itd. prilikom probiranja do komsije dolazi do obaranja komsijskg reda i mozda neprijatnog divana.Juče sam uz put video likove kako seju kukuruz u krug,ne sejalicu uz sejalicu.