Ista kao i za 606,jer su ista grupa.N.A koja je cena setvene jedinice 427?
@Brankovic za skidanje u klipu,mozda skinemo na kraju sezone pola jutra 427 da stoji u prikolici preko zime za trosenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista kao i za 606,jer su ista grupa.N.A koja je cena setvene jedinice 427?
Jel bi mogo da proveriš jel ga ima još kod vas.Ja sam već kupio jer su nam na nekom seminaru Pionira rekli da će H82 biti u malim količinama i treba ga na vreme uzeti a iz kog razloga ni oni nisu znali. A uzeo sam ga kod našeg distributera u Valjevu.
Zar promoter za tvoj teren ne moza da ga obezbedi?
Cini mi se da sam negde procitao da je i 606 pogodan za skidanje u zrnu,pa zato pitam,a znam da si u toku sa ZP hibridimaIsta kao i za 606,jer su ista grupa.
@Brankovic za skidanje u klipu,mozda skinemo na kraju sezone pola jutra 427 da stoji u prikolici preko zime za trosenje.
Jel postoji još neki razlog osim toga da se neki kukuruz osipa pri branju ? Ja mislim da ne postoji , a isto tako da se ni deklab ne osipa ako je visoka vlaga .
Brao sam usluzno e sad da li Syngenta ili LG sa 25% vlage i ne vredi jako se lako krunio,jeste da nije ni godina referentna ali opet ko bi ga znao...+ sto se neki izuzetno tesko ljuste.Jel postoji još neki razlog osim toga da se neki kukuruz osipa pri branju ? Ja mislim da ne postoji , a isto tako da se ni deklab ne osipa ako je visoka vlaga .