Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ores sada baci 20kg 15-15-15 po dulumu pred oranje a posle oranja 20 kg urea ili 40 kg kana pred drljacu.Sej ranije hibride fau 300 grupe na razmak oko 20 cm izmedju biljki.šta treba uzeti kao djubrivo uz kukuruz mislio sma 3 duluma 3000m2 posijati ali ne znam koje djubrivo da uzmem da li KAN 3x15 ili ureu ili šta već
Ja sam jednom sejao njihov 505 i bio je odlicanI ove godine ZP Hibridi 427 i 606 još se dvoumim dali da uzmem 555 ili 560 kao treći.
Shale da nisi koji zaboravio.
Zahvaljujem se svima na odgovorima @Ursus @ pankin nije mi tema izlazila na kontrolnoj ploci pa sam mislio dan ije niko nista odgovorio,inače,sobzirom na ovaj snijeg i mokrinu zemlje tek mozda za desetak dana bi se moglo izorati mislio sam ove 15 15 15 po dulumu baciti 20kg smao ne znam da li to ide kad budem zito sijao da zajedno sjeme i djubrivo ili sad prije nego što krenem da orem da bacim po njivi najvjerovatnije da cu u dan dva i oranje i tanjiranje zavrsit ? ...i posle napisite cime se pršće da ne raste korov po žituAko ores sada baci 20kg 15-15-15 po dulumu pred oranje a posle oranja 20 kg urea ili 40 kg kana pred drljacu.Sej ranije hibride fau 300 grupe na razmak oko 20 cm izmedju biljki.