KishRobert
Prijatelj Foruma
NS6030 danas drugi put ospartan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj sa vecim rupama i ne brze od 7km/h.Olt 4reda, ploce su 4,5mm
A kako podesavate skidace zrna ?
Verovatno ih na uvratinama podesavate na manjem gasu,a sejete na vecem i onda u njivi brisac ne skine sva zrna,podesite na istim obrtajima na kojima i sejete.
A prva mi je godina da sejem tom sejalicom.
jos zategnuti skidace?postovani clanovi, danas bio da spartam kukuruze, i primetio sam da ima dosta nejednako ulozenih semena,i da je sejalica bacila po 2 3 zrna u istu rupu, sta moze biti uzrok i kako podesiti da baca po jedno zrno? da jos istaknem da su brisaci bili podeseni na pola,i da je lepila po jedno zrno a kad se pusti u zemlju baca cesto po 2 3 zrna zajedno,kako to resiti?
Ove sa slike su sejani sa 18rupa a precnik ne znam,imam i komplet sa 22 rupe i vecim precnikom,ali je tokom sezone jedna ploca fasovala pa sam nastavio da sejem sa ovim plocama od 18 rupa i precnika mozda 4.5mm. 1 brza 1600obrtaja.A koje ploce koristis nort ami?koji je promer rupe i kojom brzinom seješ?