Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo posej nema sta da izgubis druge nema,jeste da je doadatni trosak ali sve je bingo evo ja sam danas posejo sunockret presejvao nisam hteo kukurz ,samo gas pa sta bude nazad nema sta da radis kad je takvaa situcaijaJel` sejao neko kukuruz krajem maja i pocetkom juna,ako jeste kakva su iskustva. Ja imam da presejem parcele koje su bile pod vodom planiram hibride 200 i 300 grupe pa me zanima ima li nesto od toga, osim dodatnog troska.
Ovde kod nas se seju u maju,sve zavisi do polozaja njiva,trosak je sve veci,nema nazad za ovu godinu,a za sledecu ga necu sejati sigurno.Mislim da je ovo zadnja godina da sejem kukuruz.Smucio mi se,a trosak je sve veci.Jel` sejao neko kukuruz krajem maja i pocetkom juna,ako jeste kakva su iskustva. Ja imam da presejem parcele koje su bile pod vodom planiram hibride 200 i 300 grupe pa me zanima ima li nesto od toga, osim dodatnog troska.
Samo 1000 po ha?