Kukuruz 2014

N 01 Setva 2. april
t7z69y.jpg
mm78ts.jpg
Razmak u redu.

P0725 i P1114 sejani 30.03
de4kjl.jpg
voda lezi gde je nize,taj deo atara je dobro pokisao,potez ka Glogonju
28k5ykj.jpg
P0725 iza sela 1,25 k.j sejan isti dan,nikao 99% kao i onaj sa prethodne slike a ovo je KWS KONSENS i T56,razlika je ocigledan,sejano je 2 baterije jegnog,2 drugog.Kws vec modro zelen i nikao sav,dok T56 kilavi i vidi se da se mucio dok nije izasao,mada ne sav,poneki...Inace i ovde je preko 90% izaslo
algme1.jpg
Ovaj poslednji je setva 02.04

KWS broj 1 u nicanju i pocetnom porastu bar od onoga sto sam ja sejao, mnogo brze izasao od ZP-a i LG-a na istim njivama...

Ljudi sta ciniti kad vrane krenu vaditi ponikle kukuruze iako su zamesani sa onim sredstvom Prestige umesto furadana takodje je crvene boje,a vrane zaredjale samo tako

Vrane su jako inteligentne ptice, bilo je tih emisija na TV-u ranije, štaviše ako nisu bile prve na listi Top 10 najpametnijih ptica. Čuo sam da kad jato vrana vidi u nekom reonu jednu-dve mrtve jedinke, shvate da nešto ne štima i više ne zalaze u taj reon. Ako ništa drugo, bar vredi pokušati sa jednom ili dve vrane, jer koliko je za nas šteta to što one iskopaju, isto tako je šteta za prirodu ubijati sve živo što nam smeta. Evo ždralove smo već neke eliminisali, jednog dana ćemo se probuditi sami na ovom svetu, koji je i tako otišao dođavola.

Jel ima ko da nije zadovoljan mesurolom? Posto vidim da je kod dosta preparata podbacilo dejstvo!

Mislim da nisu preparati podbacili već da su se štetočine postale imune na naše preparate jedino prodavci nisu imuni na naše pare ::novac::

neznam ljudi zasto vama to smesno sto su redovi krivi?nek oni i ako su krivi rode .krivo li pravo samo nek se zuti.

Slika nije "okinuta" zbog krivih redova,a pogotovo nebi stao na autoputu da slikam krive redove,već u tih deset minuta je isparavanje bilo tako vidno,pa sam stao to da slikam

Nazad
Vrh