Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki,ovo kazes iz iskustva?Palamida ima veoma dubok i jak rizom,preporuke glifosata za ovaj korov su od 5 do 6 litra po ha,kada je korov nekih 25-30cm.Pitam te da li si resavao problem sa ovako malim koncentracijama,licno mislim da mora dosta vise glifosata za ovu posast.2 litra po hektaru.
Imao sam ovakvu situaciju dok sam radio uslužno prskanje pre tri godine i potpuno je uspelo. Palamida u ovo doba je mnogo osetljivija nego o kasnijem periodu.Zoki,ovo kazes iz iskustva?Palamida ima veoma dubok i jak rizom,preporuke glifosata za ovaj korov su od 5 do 6 litra po ha,kada je korov nekih 25-30cm.Pitam te da li si resavao problem sa ovako malim koncentracijama,licno mislim da mora dosta vise glifosata za ovu posast.
@Kameni
Tu ce tesko pomoci i 5lit po KJ.
Posle kad kukuruz dodje do 3-eg lista,tuci sa 2.4 d formulacijom,on ce joj pokazati njenog boga.
Da bi uništio korove treba koristiti totala toliko da napraviš 3% rastvor. Ako imaš prskalicu od 400l, sipaš 12 litara totala. Tako da ako prskaš 2ha ide 6l total po ha.Danas sejao jednu parcelu sa kukuruzom i zateknem par ovakvih "ostrva" sa palamidom !!! Koju dozu totala preporučujete u odnosu na uzrast palamide...?[
Ništa kao ni sa 5% I višeA šta će biti ako je rastvor 4%???
Ako nemaš ništa drugo trave,jeftinije ti je 2.4D za palamidu
OVO JE I NAJBOLJA I NAJJETINIJA VARIJANTA DEFINITIVNO!