Da imam dovoljno skladišnog kapaciteta kod kuće boleo bi me ćošak.Ovako smo svi u pat poziciji jer višak moramo da predamo pa kako nam je tako nam je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je kontra,kad idem sporije hoce da bude malo loma kad idem brze skoro i da nema.Ne mora da znaci da nije dobro podesen kombajn, recimo kod mene ga ima jer teram z142 drugom brzinom a prinos se krece od 6,5-7t/kj, kad prebacim u prvu nema vise loma...
Kolega jesi li ovaj Kerbanis brao u klipu ili zrnu?Ako si u klipu kako se pokazao za berbu u odnosu na Kermes?Ovrsen danas moj mucenik pionir d11,ajd da kazemo da sam zadovoljan,3.5 jutra 19360kg sa vlagom od 20%.Ostalo mi za sutra da berem i dace bog pa sam zavrsio kukuruz za ovu godinu.Moram da kazem da je ubedljivo kws Kerbanis pobednik ove godine kod mene, mada ne zaostaje ni zp560 puno.Pako solidan.